Μικαέλα Φωτιάδη: Έκοψε τα μαλλιά της και έκλεισε την πρώτη της δουλειά! – TLIFE

Μπορεί το GNTM να τελείωσε, τα κορίτσια που συμμετείχαν όμως πρέπει να αποδείξουν τώρα τι αξίζουν και ποια πραγματικά έχει τα προσόντα για να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Κάποιες από αυτές βέβαια ξεχώρισαν από τις πρώτες κιόλας μέρες είτε με την εμφάνιση τους είτε με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Μία από αυτές ήταν και η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η Μικαέλα, η Μέγκι Ντρίο και η Εύη Ιωαννίδου ήταν η «Τριάδα της Φωτιάς» – όπως την αποκαλούσαν – και είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τον χαρακτήρα τους και την συμπεριφορά τους . Βέβαια με την έξοδο τους από το σπίτι του GNTM, κατάλαβαν ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους σαν φίλες και οι σχέσεις τους έγιναν τυπικές. Πλέον και οι τρεις τους έχουν αφοσιωθεί στην καριέρα τους και στα νέα τους επαγγελματικά βήματα.

Έτσι λοιπόν και η Μικαέλα, πήγε πριν λίγες ώρες στο πρώτο της κάστινγκ και έκλεισε την πρώτη της δουλειά. Βέβαια για χάρη αυτής της δουλειάς, έπρεπε να κόψει και τα μαλλιά της αλλά ευτυχώς για εκείνη δεν υπήρξε πρόβλημα αφού έβγαλε απλά τα εξτένσιονς που φόραγε.

Πηγή: TLIFE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: