Καζαριάν: Αποκαλύπτει τι συνέβη την ώρα που η Καγιά την ανακήρυσσε νικήτρια

«Δεν πήγα με στόχο να βγω νικήτρια. Μου φαινόταν δύσκολο, αφού ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Η κοπέλα που πίστευα ότι θα κερδίσει ήταν η Εβελίνα  Σκίτσκο. Είναι, για μένα τοπ, ένα κλασικό μοντέλο που βλέπουμε στα εξώφυλλα διεθνώς» είπε στο Instyle.

Στον τελικό του GNTM η ίδια δυσκολεύτηκε να συνειδητοποιήσει τη νίκη της. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να επέμβει η Βίκυ Καγιά και να αναφέρει πως είναι η νικήτρια. «Είχα χαθεί στις σκέψεις μου. Μου πήρε λίγο χρόνο να το καταλάβω. Όταν άκουσα το όνομά μου από τη Βίκυ Καγιά,δεν το πίστευα. Συγκινήθηκα γιατί σκέφτηκα ότι ανταμείφθηκε ο κόπος μου. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο χαρούμενη στη ζωή μου».

Με τους περισσότερους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο fashion project του Star οι σχέσεις της ήταν άψογες. Μάλιστα, έχει μιλήσει σχεδόν με όλες τις κοπέλες που πήραν μέρος στο show ακόμα και με όσες δεν δημιούργησε φιλία. «Με τα κορίτσια που ήρθα κοντά στο παιχνίδι, δηλαδή την Άννα Τσακουρίδου, την Άννα Αμανατίδου, την Ξανθούλα Τζερεφού, την ‘Ελντα Λάσκα, την Έλενα Καλλιοντζή και την Αγάπη Olagbegi, κάνουμε ακόμα παρέα, μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και φυσικά χάρηκαν πολύ με τη νίκη μου. Ωστόσο, μίλησα και με άλλες κοπέλες, με τις οποίες δεν ήρθα κοντά, όπως με την Ιωάννα Σαρρή και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη -τις συνάντησα στο bridal show όπου συμμετείχα-, και μου είπαν ότι χάρηκαν που κέρδισα. Όσον αφορά τους κριτές, τους εκτιμώ και τους αγαπώ και τους τέσσερις. Όμως, η γνώμη της Βίκυς Καγιά και του Δημήτρη Σκουλού μετρούσε λίγο παραπάνω. Ο λόγος είναι ότι αυτοί οι δύο με ταρακούνησαν περισσότερο».

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: Ροή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: