Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλα όσα αποκαλύπτει την αποχώρησή της από το GNTM!

Το πιο πολυσυζητημένο και ακριβοθώρητο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο Πρωινό και στην Μαίρη Αρώνη και άνοιξε τα χαρτιά της για το τηλεοπτικό της μέλλον. Το γνωστό μοντέλο και πρώην – και επίσημα – κριτής του GNTM αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει με τον Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στο reality μόδας, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο του Greece’s Next Top Model.

«Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή».

«Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το GNTM, για το κανάλι, για την παραγωγή. Δεν θα έχω παρουσία στο Greece’s Next Top Model, ισχύει. Έχω συζητήσει με το Star και έχουμε υπέροχες σχέσεις. Το ότι δεν συνεχίζουμε είναι ένα άλλο κομμάτι», δηλώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όταν ρωτάται αν όντως δεν είχε καλές σχέσεις με την Βίκυ Καγιά, εκείνη το παραδέχεται χωρίς περιστροφές:

«Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει προβλήματα; Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού, συνεχίζω και όλα καλά».

Πηγή: TLIFE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: