Η φωτογραφία και το νέο μήνυμα της Τραϊάνα Ανανία στα social (pic)

Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι GNTM είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της χρονιάς που μας πέρασε. Μάλιστα, σύμφωνα με την Google η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην πρώτη
θέση στη λίστα με τις εγχώριες διασημότητες που έψαξαν οι Έλληνες χρήστες στο Διαδίκτυο.

Λίγο πριν δούμε τον μεγάλο τελικό του GNTM, ο οποίος έχει ήδη γυριστεί, η Παπαγεωργίου έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό Omikron, όπου μίλησε για την οικογένεια και τη σχέση που της «χρεώνουν» με τον δημοφιλή τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στην ερώτηση αν θέλει να κάνει οικογένεια, απάντησε: «Ναι, θα ήθελα να συνδυάσω τη δουλειά μου με την οικογένεια και να γίνω superwoman (χαμογελά). Θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν καριέρα, αλλά είναι δίπλα στα παιδιά τους. Εννοείται πως θέλω να παντρευτώ και να γίνω μητέρα.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα: Καθαρίζω, μαγειρεύω, κάνω δουλειές, δεν έχω πρόβλημα. Μου αρέσει επίσης να φτιάχνω γλυκά και μπισκότα!».

Το μοντέλο δήλωσε ότι είναι παιδί των…σχέσεων και οτιδήποτε άλλο δεν την αφορά. Θεωρεί τον εαυτό της πολύ ειλικρινή άνθρωπο και εκτιμά την ειλικρίνεια και στους άλλους.

Στην ερώτηση για τη σχέση και τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αν
ισχύει ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, το όμορφο μοντέλο απάντησε πιο … αυστηρά:

«Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Με βλέπετε, εκτίθεμαι, σου μιλάω για όλη μου τη ζωή, δεν έχω πρόβλημα. Όμως, σας παρακαλώ, να μου επιτρέψετε τα προσωπικά μου να τα κρατήσω μόνο για μένα! Δεν έχω να κρύψω κάτι άλλο από τον κόσμο. Μόνο μία προσωπική ζωή θέλω να έχω για μένα και μόνο, μακριά από τα φώτα και τη δημοσιότητα».

ethnos.gr

Πηγή: https://www.showbiz.gr/feed/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: