Η Ελευθερία Καρναβά βλέπει ακόμα εφιάλτες από το GNTM | Zappit

“Δεν θα μιλούσα στις FF και αν τις έβλεπα στο δρόμο δεν νομίζω πως θα τις χαιρετούσα…”

Στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε” μίλησε μέσω skype η Ελευθερία Καρναβά την Πέμπτη. Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε στην επικοινωνία που έχει διατηρήσει με τις συνδιαγωνιζόμενες της λίγους μήνες μετά την αυλαία του ριάλιτι μόδας.

“Μου έχει μείνει ένα άγχος από το GNTM! Δηλαδή όταν το σκέφτομαι αγχώνομαι, το βλέπω στον ύπνο μου, σε εφιάλτες. Κάποιες φωνές και τις δοκιμασίες γιατί είχα πάρα πολύ άγχος” πρόδωσε με ειλικρίνεια η Ελευθερία Καρναβά προσθέτοντας πως “πήρα πράγματα γιατί δεν είχα ιδέα από μόντελινγκ. Έκανα και φιλίες”.

“Το ίδιο πράγμα που υπήρχε μέσα στο παιχνίδι εξακολουθεί να υπάρχει και έξω. Με όσες μιλάγαμε μέσα στο σπίτι, μιλάμε και έξω. Με όσες υπήρχαν κόντρες ή δεν συμπαθιόμασταν, αυτό εξακολουθεί να υπάρχει και έξω από το GNTM. Δεν θα μιλούσα στις FF και αν τις έβλεπα στο δρόμο δεν νομίζω πως θα τις χαιρετούσα. Δεν νομίζω πως έχουμε κάτι να πούμε ούτε και θέλω να αρχίσει συζήτηση και να ξεκινήσουμε να τσακωνόμαστε στο δρόμο” συμπλήρωσε, επίσης, η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM.

Τέλος, η Ελευθερία Καρναβά χαρακτήρισε “ωραία ιδέα” τη συμμετοχή και αγοριών στο GNTM!


Πηγή: Zappit

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: