«Γεύμα με την πεθερά» έχει η “Shopping Star” αυτής της εβδομάδας

Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει και γράφει τηλεοπτική ιστορία για 3η χρονιά στην οθόνη του Star!

Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του ShoppingStar  η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί!

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 24ς εβδομάδας της 3ης σεζόν, αναδείχθηκε η 25χρονηΤόνια, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Αυτή την εβδομάδα η Βίκυ Καγιά θα έχει έναν ακόμα ξεχωριστό καλεσμένο. Ο σχεδιαστής μόδας υψηλής ραπτικής και κριτής του GNTM,Άγγελος Μπράτης, θα είναι μαζί της για να σχολιάσουν τις επιλογές, που θα κάνουν οι παίκτριες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, χωρίς να λαμβάνει μέρος στον τελικό και στη διαμόρφωση της βαθμολογίας.

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει ταπερισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποιαθα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Πηγή: Entertv.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: