Δημήτρης Σκουλός: Τι απαντάει στα μηνύματα που του στέλνουν αγόρια που θέλουν να συμμετέχουν στο GNTM;

Ο Δημήτρης Σκουλός απόλαυσε την περίοδο της καραντίνας, γιατί όπως είπε κατάφερε να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

«Επειδή εγώ δουλεύω πάρα πολύ, μακάρι να μπορούσαμε να αντέξουμε οικονομικά και να κρατούσε η καραντίνα άλλο ένα εξάμηνο. Βέβαια, να μην είχαμε θανάτους και αρρώστιες. Να κρατούσαμε όλα τα καλά. Χρειάστηκε μια πανδημία για να ζήσουμε σαν κανονικοί άνθρωποι», είπε στην κάμερα τη εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Εκτός από επιτυχημένος φωτογράφος, είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς. Μάλιστα, σε διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει στο παρελθόν δεν έχει κρύψει πόσο ερωτευμένος είναι με τη σύζυγό του. «Πέρασα τέλεια με τη γυναίκα μου στην καραντίνα. Δεν τσακωθήκαμε ούτε μία φορά».

Φυσικά δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει και το GNTM 3 που επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Star, άκρως ανανεωμένο μιας και στον τρίτο κύκλο εκτός από κορίτσια θα δούμε και αγόρια.

«Στην αρχή με ξένισε που θα έχει αγόρια. Έχουμε πολύ ωραίους άνδρες μοντέλα, αλλά θα έρθουν στα casting ή θα έρθουν κάποιοι που δεν είναι τόσο μοντέλα επειδή κάποιοι τους έχουν πει σαν μοντέλο είσαι. Τελικά, από ότι κατάλαβα μου είπαν ότι οι άνδρες είναι μοντελάρες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Τα κορίτσια θα τα βρουν πολύ δύσκολα», είπε ο κριτής του GNTM, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενος που οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Πηγή: Entertv.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: