Δημήτρης Σκουλός: Όσα αποκάλυψε για τα αγόρια στο GNTM [video] – TLIFE

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη «Στην φωλιά των ΚουΚου» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Σκουλός. Ο γνωστός φωτογράφος συζήτησε μεταξύ άλλων με την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου για την περίοδο της καραντίνας αλλά και το Greece’s Next Top Model.

“Στην αρχή με ξένισε το GNTM με γιατί σκεφτόμουν, έχουμε πολύ ωραίους άνδρες μοντέλα, αλλά θα έρθουν στα casting ή θα έρθουν άλλοι που δεν είναι τόσο μοντέλα επειδή κάποιοι τους έχουν πει σαν μοντέλο είσαι. Τελικά, από ότι κατάλαβα μου είπαν ότι οι άνδρες είναι μοντελάρες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Τα κορίτσια θα τα βρουν πολύ δύσκολα”, δήλωσε αρχικά ο κριτής του GNTM.

«Οι συμμετοχές είναι πάρα πάρα πολλές. Καλό είναι αυτό για εμάς για να έχουμε να διαλέξουμε τα καλύτερα μοντέλα. Ξεπέρασαν και τις παλιές συμμετοχές. Με τα ίδια αυστηρά κριτήρια, εγώ τουλάχιστον, θα κρίνω και τα αγόρια και τα κορίτσια μοντέλα», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός ενώ αποκάλυψε ότι δέχεται πολλά μηνύματα από αγόρια που τον ρωτάνε αν κάνουν για modeling.

Δες το βίντεο:

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα castings!

Πηγή: TLIFE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: