Άννα Αμανατίδου: Ανέκτησε τον λογαριασμό της στο instagram – Τι έγραψε η πρώην παίκτρια του GNTM;

Η πρώτη ανάρτηση της στο instagram μετά την έξοδο της από το GNTM.

Η Άννα Αμανατίδου ήταν από τις παίκτριες που κατάφερε να παραμείνει περισσότερο καιρό από όσο φανταζόταν μέσα στο GNTM, διαγωνιζόμενη για το έπαθλο. Ο λογαριασμός του instagram της όμορφης μελαχρινής, είχε παραβιαστεί, ωστόσο λίγο πριν φύγει το 2018 η ίδια επέστρεψε ξανά και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη του σε αυτό το ταξίδι.

«Αγαπημένοι μου είμαι πίσω, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη τη στήριξη❤️❤️ το ευχαριστώ είναι λίγο !!! Το GNTM , ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια για μένα ήταν μια εμπειρία ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν !
Τελικά ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι και τα πιο δύσκολα 🤷🏻‍♀️❤️Αλλά το απόλαυσα και πάλεψα με τον εαυτό μου ξεπέρασα και μένα την ίδια και δοκίμασα τα όρια μου !
Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι !
Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω !
Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας!
Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι !
Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας ! ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Θέλω να ευχαριστώ για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν @skoulos@ilianapapageorgiou @vickykaya_@angelosbratis @elena_hristopoulou@genevievevv !❤️❤️❤️» έγραψε η Άννα Αμανατίδου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!

Πηγή: https://www.zappit.gr/feed

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: