Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αγνώριστη στο #MyStyleRocksGR. Τουταγχαμών

Στον τελικό του «My Style Rocks» βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία δεν άντεξε και μίλησε για την Μακεδονία.

Η εμφάνιση της απαστραπτουσας Βίκυς Χατζηβασιλείου εντυπωσίασε το κοινό αλλά και τους χρήστες του Twitter!

H Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως ανέφεραν εκατοντάδες τουιτς, εμφανίστηκε εμφανώς ανανεωμενη, ενώ καποιοι… πικροχολοι την παρομοίασαν με τον… Τουταγχαμών!

Η παρουσιάστρια, πήρε την θέση του τέταρτου κριτή στον τελικό του «My Style Rοcks» και με αφορμή την εμφάνιση της Νίνας Παπαϊωάννου, μίλησε για την Μακεδονία.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ μπροστά μου τώρα βλέπω τη Βασίλισσα της Βεργίνας, την Ολυμπιάδα, τη γυναίκα του Φίλιππου Β’… Με το 26ακτινο αστέρι, το σύμβολο της Βεργίνας και όχι το 16ακτινο στο κεφάλι, το έχει κάνει έτσι, το έχει προχωρήσει λίγο. Είναι υπέροχο αυτό το βασιλικό πορφυρό που φοράτε. Θέλω να μείνω λίγο στη Βεργίνα και τη Μακεδονία, που είναι μία η Μακεδονία, που είναι μόνο ελληνική, που πάντα μιλούσαν και ελληνικά, που συνεχίζουν να τα μιλάνε, που είμαστε απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου και οτιδήποτε άλλο είναι κακόγουστο και χωρίς στυλ, οτιδήποτε άλλο θέλει να ακουστεί ή να αποφασιστεί».

Πηγή: Gossip Life

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: