Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς!» – TLIFE

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα». Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής μίλησε για την πολυτάραχη ζωή, την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη αλλά ακόμα και για τον άγνωστο γάμο του.

Ξεκινώντας τη συνέντευξή του, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη «κόντρα» που έχει τον τελευταίο καιρό με τον Τρύφωνα Σαμαρά, σχετικά με κάποια σχόλια που είχε κάνει για μια εμφάνισή του. «Το σχόλιο που έκανα, ήταν για την εμφάνισή του, όχι για τον ίδιο τον Τρύφωνα» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «δημιουργήθηκε κάτι, γιατί εξαιτίας της καραντίνας δεν υπήρχαν stories να γράψουν τα μέσα ενημέρωσης και έπρεπε να φτιάξουν μια ιστορία».

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική εκπομπή My style rocks στην οποία συμμετείχε, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως «δεν θα συνεχιστεί το My style rocks και φαντάσου το έμαθα μόλις σήμερα».

Μιλώντας για την περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη και τη 15μηνη φυλάκισή του, ο Λάκης Γαβαλάς εξήγησε πως βρέθηκε σε αυτή τη δυσχερή θέση, επειδή βρέθηκε ανάμεσα στους λάθους ανθρώπους.

«Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, εξηγώντας τις αιτίες που τον οδήγησαν στην πτώχευση.

«Έβγαζα χρήματα για ξένες εταιρείες, μεγάλα ποσά. Και φαντάσου δεν με είχαν ειδοποιήσει πως δεν καταθέτουμε το ΦΠΑ στο κράτος και έγινε ό,τι έγινε» δήλωσε.

Όσο για τη φυλάκισή του, δήλωσε πως: «Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Είχα φυλακίσει τον εαυτό μου πολύ πριν μπω στην κανονική φυλακή. Αλλά να τιμωρηθούμε τόσο πολύ, όπως παράδειγμα η αδελφή μου, ήταν άδικο» εξήγησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Όπως όμως δήλωσε χαρακτηριστικά «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς».

Πηγή: TLIFE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: