Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: «Ζήτησα ψυχολογική υποστήριξη για να κόψω τα ναρκωτικά»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Μαρία Μαρκέζη καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Dot». Η μητέρα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks», Κιάρας Μαρκέζη και γνωστή φωτογράφος μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, το σοβαρό ατύχημα που είχε στη Μύκονο αλλά και για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά.

«Έπεσα από μία ταράτσα στο γκρεμό στο πάρτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο πριν από δώδεκα χρόνια. Χτύπησε στο πόδι μου και πέρυσι έβγαλα τη λάμα και μετά χτύπησα και στο πρόσωπό μου. Τα κατάφερα με την πίστη και την ευγνωμοσύνη. Το διάστημα που γεννήθηκε η Κιάρα και μετά μου συνέβησαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου οπότε άλλαξα. Τα τελευταία έξι χρόνια έχω ευγνωμοσύνη και πίστη. Έφτασα στο σημείο να πιάσω πάτο και να φτιάξω τη ζωή μου πάλι από την αρχή», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μαρκέζη.

«Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου είναι δύο. Ότι έκανα ένα παιδί και ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά. Όταν κάνεις χρήση είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πήγα σε κάποιες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης στις οποίες με πήγε και με βοήθησε ο Βασίλης Ζούλιας. Δεν έφτασα στον πάτο αλλά τον είδα να έρχεται. Υπάρχει μια διαφορά γιατί πάντα ήμουν λίγο πιο έτοιμη για ότι έρχεται. Γιατί όταν μεγαλώνεις μόνη και ζεις στα βαθιά έχεις μια άλλη διαίσθηση.

Πήγα εκεί για να κάνω τη χάρη στο Ζούλια. Με είχε ζαλίσει, με είχε τρελάνει οπότε έλεγα πως δεν γίνεται διαφορετικά. Μπήκα μέσα σε αυτό, λοιπόν, νομίζοντας πως δεν έχω καμιά δουλειά εκεί γιατί ήμουν χάι. Ότι ήμουν πιο ισχυρή. Βοηθήθηκα πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με μοναξιά και χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλο», σχολίασε η Μαρία Μαρκέζη για τη μάχη της με τα ναρκωτικά.

Δες το βίντεο:

Η Μαρία Μαρκέζη άνοιξε την καρδιά της…

Πηγή: TLIFE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: