Αποκαλυπτική η Εύη Ιωαννίδου: «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι…»

Η Εύη Ιωαννίδου, σε συνέντευξή της αποκαλύπτει άγνωστα παρασκήνια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του Greece’ s Next Top Model και που δεν είδαν ποτέ οι τηλεθεατές… 

Όπως είπε η 23χρονη καλλονή, υπήρξαν συγκεκριμένοι λόγοι που η ίδια απέκτησε φιλικές σχέσεις με τη Μικαέλα Φωτιάδη και τη Μέγκι Ντρίο. 

«Στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι οι κόντρες άρχισαν πολύ νωρίς. Πριν μπούμε στο σπίτι μέναμε όλες μαζί σε ένα ξενοδοχείο για δεκαπέντε μέρες» είπε η πρώην παίκτρια του GNTM.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι αυτό έγινε προκειμένου να αρχίσουν τα πηγαδάκια και οι κλίκες. Εκεί ξεδιάλυνε το τοπίο και όταν μπήκαμε στο σπίτι οι παρέες ήταν έτοιμες. Αυτό οι τηλεθεατές δεν το είδαν… Δεν βρέθηκα ξαφνικά σε ένα σπίτι και είπα αυτές τις δύο θέλω για παρέα (σ.σ. Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Ντρίο). Έτυχε με τις συγκεκριμένες κοπέλες να δέσω από πριν. Αν με ρωτάς, δεν θεωρώ ότι έβγαλα έναν κακό εαυτό, γιατί ποτέ δεν κακολόγησα κάποια συμπαίκτριά μου και ποτέ δεν έβρισα, σε αντίθεση με πολλές που με έβρισαν».

 Πηγή: People

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: https://www.gossip-tv.gr/stories?format=feed&type=rss

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: