Ύστερα από την προβολή του τρέιλερ του MasterChef πήγα στον κρεοπώλη της γειτονιάς μου και μου έδωσε δύο λουκάνικα δώρο

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσαν οι τρεις κριτές του Master Chef ,  Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο περιοδικό People.

Τι άλλαξε στη ζωή σας ύστερα από την εμπλοκή σας με την τηλεόραση και τη δημοφιλία που αποκτήσατε μέσα από αυτήν; Σας βοήθησε κάπου;

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Προσωπικά, τα δικά μου παραδείγματα είναι δύο: Ύστερα από την προβολή του τρέιλερ, εκτός από κάποιες κοπέλες που με χαιρετούσαν στον δρόμο, πήγα στον κρεοπώλη της γειτονιάς μου και μου έδωσε δύο λουκάνικα δώρο. Το δεύτερο παράδειγμα είναι όταν ύστερα από γύρισμα του MasterChef πήγα στη συναυλία του Αγγελάκα χωρίς να έχω βγάλει εισιτήριο. Ήταν sold out. Όταν έφτασα στην είσοδο, τους είπα «Παιδιά ήρθα από την Αθήνα για να δω τον Αγγελάκα» ενώ παράλληλα έβγαλα το πορτοφόλι μου για να πληρώσω. Ο άνθρωπος που ήταν στην είσοδο και προφανώς έβλεπε MasterChef, μου είπε «Κουτσόπουλε, πέρνα». Αυτά!

Σωτήρης Κοντιζάς:  Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ένα παράδειγμα που μας έχει βοηθήσει οικογενειακώς είναι το εξής: Μολονότι εγώ και η σύντροφός μου δεν έχουμε αλλεργίες, τα παιδιά μας έχουν. Είμαστε πάντα με την ένεση και τα φάρμακα στην τσάντα. Ύστερα από ένα post που κάναμε στα social media σχετικά με αυτό, έχει συμβεί να πάμε οικογενειακώς σε ένα εστιατόριο και ο άνθρωπος που είναι στο service να γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα και να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Να δώσει την απαραίτητη προσοχή, που πιστεύω ότι δεν πρέπει να δίνεται μόνο σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους, αλλά σε όλους.

Πάνος Ιωαννίδης: Εργάζομαι ως μάγειρας από το 1993 και έχω ένα σημαντικό βιογραφικό με αξιόλογες συνεργασίες. Πριν από το MasterChef έπρεπε να πείσω για τη δουλειά μου κάποιους επιχειρηματίες, κάτι που δεν χρειάζεται τώρα. Η εμπλοκή μου με την τηλεόραση βοήθησε την εικόνα μου ως σεφ και τα πράγματα έχουν γίνει λίγο πιο εύκολα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η τηλεόραση δίνει την αίσθηση ότι φιλοξενεί τους καλύτερους. Εμείς δεν είμαστε οι καλύτεροι. Υπάρχουν συνάδελφοι που κάνουν σπουδαία πράγματα εκεί έξω. Η αναγνωρισιμότητα, όμως, σε κάνει να είσαι σε εγρήγορση δέκα φορές περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν.

Πηγή: Entertv.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: