Τάσος Κυρικλάκης: Η απάντηση του για τις κατηγορίες της Άλκηστης!

Η απάντηση του για την «κλίκα» και την ψήφο στον Παντελή Βούρο.

Ο Τάσος Κυρικλάκης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή από το MasterChef. Όσο βρισκόταν στο σπίτι η Άλκηστις Αλεξάκη τον είχε πολλές φορές συμπεριλάβει στην «κλίκα» του MasterChef. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να απαντήσει για αυτό Στη Φωλιά των Κου Κου.

«Παρέα ναι εννοείται ότι είμαστε και το λέμε κιόλας, δεν το έκρυψε κανείς ποτέ. Τώρα, τα περί κλίκας και σκευωρίας… καμία σχέση. Παρέα κάνουμε, είναι λογικό και λογικό είναι να μην κάνεις και με όλους παρέα. Ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες. Είσαι σε ένα σπίτι 24 ώρες το 24ωρο με κάποια άτομα. Ξεκινήσαμε 21 άτομα, δεν γίνεται να κάνουμε παρέα και οι 21, να ταιριάζετε. Ας πούμε στο δωμάτιο ήμασταν 4, είστε εκεί στο δωμάτιο κοιμάστε μαζί, λέτε πράγματα, λογικό είναι να έρθετε πιο κοντά.

Με τον Γιώργο Ορφανό τα βρήκαμε. Με την Άλκηστη είμαστε άλλοι χαρακτήρες. Δεν πιστεύω ότι με εμένα έχει κάτι προσωπικό, από ότι έχω δει και ακούσει, έχει κράξει όλο τον κόσμο. Με πήρε και εμένα η μπάλα, δεν στραβώνω εγώ. Μπροστά μου ποτέ δεν έγινε κάτι. Μπροστά μου ας πούμε να πει κάτι σαν επίθεση: «Είστε κλίκα!», δεν έχει συμβεί ποτέ. Τώρα τι λέει ο καθένας μόνος του όταν είναι με την κάμερα και δεν τον ακούει κανείς, δεν με απασχολεί εμένα και πολύ. Πίσω σου μπορεί να σε δέρνουν. Δεν είναι σωστό αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να βγω στα media και να πω «α την Άλκηστη τι έλεγε…». Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κράξω κανέναν που δεν είναι μπροστά», ξεκαθάρισε ο Τάσος Κυρικλάκης που επέμεινε στην άποψη του πως δεν ψηφίζει φίλους, όταν αναφέρθηκαν στην ψήφο του στον Παντελή.

Πηγή: www.zappit.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: