Νικολέτα Ταβουλάρη: «Είμαι ομοφυλόφιλη. Έφυγα από το Master Chef γιατί…»

Ποιο το ξέσπασμα της Νικολέτας Ταβουλάρη;

H Νικολέτα Ταβουλάρη αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησής της απ’ το MasterChef ενώ αναφέρθηκε και στη σεξουαλικότητά της, λίγες μέρες αφότου η αδερφή της, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο ότι η Νικολέτα είναι ομοφυλόφιλη.

Η Νικολέτα είπε πως πως στεναχωρήθηκε πολύ όταν αποχώρησε απ’ το MasterChef, αποκαλύπτοντας, όμως, πως δεν ήταν «αληθινό» το ότι δεν είχε χρόνο να τελειώσει το πιάτο της.

Η ίδια είπε πως είχε ζητήσει από μόνη της ν’ αποχωρήσει καθώς δεν ήταν καλά, ενώ η παραγωγή της έλεγε να μην φύγει. Τελικά, αποφάσισε να «σκηνοθετήσει» το ότι δεν προλαβαίνει να τελειώσει το πιάτο της για ν’ αποχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα είπε:

«Με τους συμπαίκτες μου στο MasterChef δεν είχα κανένα θέμα λόγω της σεξουαλικότητάς μου. Μαγειρικά θέματα μόνο. Με στεναχώρησε αρκετά που έφυγα από το MasterChef, αλλά κρύβονται πολλά από πίσω που πλέον νομίζω ότι πρέπει να τα μάθει και ο κόσμος.

Ήταν μια αποχώρηση που όλοι είδαμε ότι η Νικολέτα δεν πρόλαβε να στήσει το πιάτο της, ότι δεν πρόλαβε τον χρόνο. Είχα χρόνο να τελειώσω το πιάτο, είχα χρόνο να πάω σωστό πιάτο στους κριτές…

Αλλά μία δύο μέρες πριν είχα ζητήσει από την παραγωγή να φύγω. Έχεις ξυπνήσει ποτέ κι να πεις δεν είμαι καλά; Και να σε τραβάει κάτι προς τα πίσω; Να μην μπορείς να κάνεις πράγματα για σένα; Ένιωσα αυτό το πράγμα.

Ένιωσα ότι η Νικολέτα που μπορεί και ξέρει να κάνει γλυκά, δεν είναι ότι δεν ήξερα, απλά προσπαθούσα να μην φανεί άσχημο όλο αυτό. Ότι αποχώρησα από δύο άτομα που ήξεραν. Ήξερα να κάνω γλυκά, απλά ένιωθα από τον εγκλεισμό και μόνο ότι πρέπει να αποχωρήσω.

Οι άνθρωποι της παραγωγής μου ζητούσαν να μη φύγω. Μου είπαν πολλά και ωραία πράγματα που θα μπορούσαν να με κάνουν να μείνω, αλλά είχα αποφασίσει ήδη ότι η μοναξιά στο σπίτι, χωρίς τους δικούς μου, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς μουσική, χωρίς τηλεόραση, με τράβαγε στον έξω κόσμο. Ναι, το έκανα επίτηδες. Ήταν μια αποχώρηση επίτηδες.

Είναι ένα ριάλιτι. Μετά μετακόμισα Θεσσαλονίκη για δουλειά. Δεν τα κατάφερα και γύρισα πίσω. Όλα όσα βλέπουμε στο MasterChef, οι αντιδράσεις των κριτών δεν είναι ψεύτικες. Θα μίλαγαν χειρότερα σε μια κουζίνα. Θεωρώ λάθος το ότι έφυγα».

Παράλληλα, η Νικολέτα Ταβουλάρη μίλησε ανοιχτά για τη σεxουαλικότητά της, αποκαλύπτοντας πως στα 12 της χρόνια είπε στη μητέρα της πως είναι ομοφυλόφιλη. Λίγα χρόνια μετά, το είπε και στην αδερφή της. Είπε πως η μαμά της την αγαπάει πολύ και ήταν πάντα δίπλα της, ωστόσο, πρόσθεσε πως ο πατέρας της δεν έχει αποδεχτεί τη σεξουαλiκότητά της:

Όταν η αδελφή μου, στην συνέντευξη, είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλη, ένιωσα ανακούφιση. Όταν ήμουν 12 χρονών αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Ο μπαμπάς μου ακόμα δεν το έχει αποδεχτεί.

Η μαμά μου εργαζόταν πολύ λόγω οικονομικών προβλημάτων και μεγάλωσα με την αδελφή μου. Στην αδερφή μου το είπα στα 17 μου. Και από τότε ήταν πάντα δίπλα μου. Είμαι ομοφυλόφιλη, αλλά είμαι κατά ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να έχει παιδί. Στο MasterChef δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν υπήρχε θέμα bullying.

Με τον μπαμπά μου βλεπόμαστε συνεχώς. Πηγαίνω κάθε μέρα στο μαγαζί του για να πάρω καφέ το πρωί. Του το έχω πει ότι θα βγω στην εκπομπή και θα το παραδεχτώ και ελπίζω επιτέλους να αποδεχτεί όλο αυτό. Με αγαπάει σαν παιδί του, απλά πρέπει να αποδεχτεί το τι είμαι πλέον. Δεν θα ήθελα να του πω κάτι που να νιώσει άσχημα. Το μόνο που θα του έλεγα είναι πως πρέπει να με αποδεχτεί επειδή είμαι παιδί του

Πηγή: Gossip Life

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: