“MasterChef”: O Πάνος Ιωαννίδης εξηγεί τι κάνουν με τα τρόφιμα του pantry που περισσεύουν

Σε συνέντευξη του στην Athens Voice ο γοητευτικός κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης εξήγησε που πηγαίνουν όλα τα τρόφιμα του pantry που περισσεύουν από τις δοκιμασίες του MasterChef.

Βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να χρησιμοποιείτε τεράστιες ποσότητες φαγητών. Εκείνο το pantry έχει και του πουλιού το γάλα, προχτές σφάξατε καμιά 15αριά σολομούς. Τι τις κάνετε μετά όλες αυτές τις ποσότητες; Τις πετάτε;
Φυσικά όχι. Καταρχάς έχουμε πολλά προϊόντα που μας παρέχουν οι χορηγοί, και τους ευχαριστούμε. Έπειτα, μην ξεχνάτε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από 150 άτομα. Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε «καλή μεριά». Τίποτα δεν πάει χαμένο.

Πηγή: Entertv.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: