Έρχεται το Cook Magazine με τον Σταύρο Βαρθαλίτη | Zappit

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, το Cook Magazine έρχεται στα Παραπολιτικά. Το νέο, διαφορετικό περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του φετινού master chef Σταύρου Βαρθαλίτη!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης «μπαίνει» για πρώτη φορά στην κουζίνα σας, νικηφόρος και ορεξάτος, φέρνοντας μαζί του το βαρύ πυροβολικό κάθε μάγειρα, τα ζημαρικά!

Το απόλυτο comfort food πιάτο, σηματοδοτεί την παρουσία του Σταύρου στο χώρο των περιοδικών, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια απόλαυση χωρίς ενοχές, με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και τρόπους μαγειρέματος για κάθε είδους λάτρεις του μαγικού υλικού.

Ζυμαρικά, μακαρόνια, pasta, όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας λέξη για το πιάτο που ποτέ δεν χορταίνουμε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έρχεται να ανανεώσει τη σχέση σας μαζί τους και να σας βοηθήσει να βάλετε ξανά τα ζυμαρικά στο θρόνο της κουζίνας σας.

Κάθε μήνα, με εγχειρίδιο το COOK Magazine, ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα ασχολείται με διαφορετικές πρώτες ύλες (κρέας, ζυμαρικά, κοτόπουλο, λαχανικά, κ.ά.), τεχνικές ψησίματος (μαγείρεμα στο φούρνο, στον ατμό, BBQ κ.ά.), και εορταστικά πιάτα (Χριστούγεννα, Πάσχα), λαμβάνοντας υπόψη την εποχή, τις διατροφικές τάσεις και τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας.

Εκτός από τις συνταγές με την υπογραφή του ίδιου του master chef Σταύρου Βαρθαλίτη, το COOK Magazine θα ενημερώνει μέσα από έξυπνες στήλες με νέα της αγοράς για τρόφιμα και κρασιά, θα μπαίνει σε εστιατόρια και all day bar, θα επισκέπτεται αμπελώνες και χώρους παραγωγής ΠΟΠ προϊόντων, θα ταξιδεύει σε βουνά και θάλασσες για να αποκαλύψει τα μυστικά της ελληνικής αυθεντικής κουζίνας.

Το COOK Magazine θα πραγματοποιεί οργανωμένα Food & Wine travels με γευστικές δοκιμές και προτάσεις, θα μαγειρεύει με τα υλικά του μήνα, θα προτείνει εξόδους στα καλύτερα εστιατόρια και βιβλία-οδηγούς στους καλύτερους μάγειρες, ενώ θα εξερευνά τις δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.

Αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και κάθε μήνα με τα Παραπολιτικά




Πηγή: Zappit

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: