Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Οι δράστες ενώπιος ενωπίω στην ανακρίτρια – Το νέο στοιχείο, τα παραμύθια και οι σκληρές αλήθειες!

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης τσακώθηκαν και αποκάλυψαν ένα νέο στοιχείο. Σε ποια σημεία συμφώνησαν και σε ποια διαφώνησαν – Η Ελένη Τοπαλούδη και το φρικτό τέλος της.

Η Ελένη Τοπαλούδη βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια παραλίας στη Ρόδο και οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία, δίνουν μάχη για να αποφύγουν τα ισόβια. Από την πρώτη στιγμή τόσο ο 19χρονος Αλβανός, όσο και ο 21χρονος Ροδίτης αρνούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια. Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για το έγκλημα και υποστηρίζουν ότι φοβήθηκαν να αντιδράσουν. Κανείς τους δεν παραδέχεται ότι χτύπησε την Ελένη Τοπαλούδη και ότι την πέταξε στα βράχια, όπου βρέθηκε νεκρή.

Και οι δύο δηλώνουν ότι παρασύρθηκαν χωρίς να καταλάβουν τις προθέσεις του άλλου και βρέθηκαν μπλεγμένοι. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν και στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ενώπιον της ανακρίτριας.

Ήταν η μοναδική φορά μέχρι σήμερα που βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω, μετά το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα. Και οι δύο συμφώνησαν σε λίγα και διαφώνησαν σχεδόν σε όλα. Ο 19χρονος έλεγε πως την σκότωσε ο 21χρονος και πως θα έχει τύψεις που δεν θυσίασε τη ζωή του για να σώσει την Ελένη Τοπαλούδη και ο Ροδίτης, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, υποστήριζε πως δράστης του εγκλήματος είναι ο νεαρός Αλβανός.

Ο ίδιος όπως έλεγε φοβήθηκε να αντιδράσει επειδή δέχθηκε απειλές από τον 19χρονο και επειδή όπως φέρεται να είπε, πίστευε πως θα πήγαιναν την κοπέλα σε νοσοκομείο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και το τέλος για την Ελένη Τοπαλούδη ήταν τραγικό και αναπόφευκτο.

Εκρηκτικό κλίμα στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτει τα όσα είπαν οι δύο κατηγορούμενοι στο γραφείο της ανακρίτριας. Από το πως κλείστηκε το μοιραίο ραντεβού μέχρι το ανατριχιαστικό τέλος της άτυχης κοπέλας. Αφού διαφώνησαν στους χρόνους της επίμαχης συνάντησης άρχισαν να…

Πηγή: https://www.zappit.gr/feed

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: