Εξελίξεις με Ειρήνη Καζαριάν, βίντεο: Ποια η κίνηση του μοντέλου που προβληματίζει

Ποια η κίνηση της Ειρήνης Καζαριάν που προβληματίζει;

Στο επίκεντρο της δημοσιότητα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες. η Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του Next Top Model.

Γνωστή ταμπλόιντ εφημερίδα εμφάνιζε «ροζ» βίντεο στο οποίο ανέφερε ότι πρωταγωνιστούσε η νικήτρια του ριάλιτι μόδας.

Η οικογένειά της ανέφερε ότι στο βίντεο δεν είναι η ίδια ενώ ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά και κατά του ιδιοκτήτη της εφημερίδας.

Η Μαρία Καζαριάν, αδερφή της Ειρήνης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για αυτή την περιπέτεια.

«Όταν είδαμε το δημοσίευμα πάθαμε σοκ. Και μας έστειλαν το βίντεο. Το είδαμε το βίντεο, καμία σχέση με την Ειρήνη. Δεν έκλαψε η Ειρήνη, απλά είχε σοκαριστεί για το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει στη φόρα τέτοιο βίντεο. Οι γονείς μας στεναχωρήθηκαν, αλλά δεν ήθελαν να το δείξουν για να μην τρελαθεί και η Ειρήνη. Δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο. Στην αρχή ήταν σε άσχημη κατάσταση» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Καζαριάν.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η οικογένειά της δεν προτίθεται να κάνει μήνυση στην εφημερίδα:

«Δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να κάνει μήνυση και να τρέχει χρόνια για ένα πράγμα. Η Ειρήνη δεν θέλει να κάνει μήνυση γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα της να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Αυτός της έκανε κακό και θα το βρει από τον θεό. Ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο. Όποιοι είδαν το βίντεο, κατάλαβαν ότι δεν είναι, είναι ξεκάθαρο αυτό».

Η αδερφή της ακόμη αποκάλυψε ότι αν και έχει βρεθεί αυτός που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο ωστόσο δε θα κινήσουν διαδικασίες εναντίον του.

Πηγή: http://www.gossiplife.gr/feed/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: