Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλάει για όλα απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου | Zappit

Ποιοι θα βρεθούν σήμερα στο πλατό του “The 2night Show”.

Απόψε στις 24:00, ο Σάκης Τανιμανίδης συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σε μια φιλική κουβέντα μιλάει για όλους και για όλα. Πώς βίωσε τον κορονοϊό; Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η σύζυγός του;  Γιατί αποφάσισε να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Βοοm» και γιατί δεν θα παρουσίαζε ποτέ το «Big Brother»; Πόσο καιρό θα απέχει από την τηλεόραση; Τι γνώμη έχει για την κριτική που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα ως παρουσιάστρια;

Ο Γιώργος Γιαννιάς γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία μαζί με την παρέα του «The 2Night Show». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θυμάται τις μεγάλες επιτυχίες του και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές. Ένα σπέσιαλ αφιέρωμα, γεμάτο συγκίνηση, νοσταλγία, μοναδικές αναμνήσεις και πολλή μουσική.

Η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη. Μεταξύ άλλων, μιλάει για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μάνεση και τον ρόλο που έχει παίξει η Ζήνα Κουτσελίνη στην επαγγελματική της πορεία. Επίσης, εξηγεί τους λόγους που απέρριψε την ψυχαγωγία και τα lifestyle ρεπορτάζ, για χάρη της ενημέρωσης.


Πηγή: Zappit

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: