Το σόι σου: Ένα μωρό φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Χαμπέα! – TLIFE

Ο «Βαγγέλης Τζούνιορ» φέρνει τα πάνω κάτω στο «Σόι σου» του Alpha και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Αλίνα διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και η οικογένεια Χαμπέα ετοιμάζεται να κάνει αγορές για να υποδεχτεί το νέο μέλος της. Ο Διονύσης και η Αλίνα, όμως, έχουν αντίθετη γνώμη. Γιατί να αγοράσουν καινούρια πράγματα για το μωρό και να επιβαρύνουν το περιβάλλον αφού τα παλιά της Όλγας και της Λυδίας είναι σε καλή κατάσταση; Η απάντηση για τον Βαγγέλη και τη Χαρούλα είναι απλή: γιατί είναι ροζ! Αυτό είναι και το σημείο που τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται. Η οικογένεια Χαμπέα μαθαίνει τι είναι το gender neutral αλλά και πόσο λίγη σημασία έχουν οι θεωρίες μπροστά στην πράξη. Η άφιξη του Βαγγέλη τζούνιορ θα τους κάνει να αναθεωρήσουν πολλά…

Η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Πατρώνη ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Το σενάριο υπογράφουν οι: Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Γιώργος Κόκουβας, Ζωή Κοΐβαρη.

Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γωγώ Καρτσάνα.

«Το σόι σου»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00

Πηγή: https://www.tlife.gr/feed

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: